Priser i: 
På svenska In English
Symbaroum – Rollspelet

Symbaroum – Rollspelet

NYTRYCKSERBJUDANDE! Vi kommer nu att fylla vårt lager med nytryckta grundböcker, justerade i linje med den engelska grundboken (se nedan). Som (mer eller mindre) trogen kund här i järnringenbutiken erbjuds du att förköpa ett exemplar från den nya tryckningen för 349:- (normalpris 399:-). Som tack för ditt stöd får du dessutom ett exemplar av spelvärldskartan (dubbelsidig A2) som vi nytrycker i samma veva.

Erbjudandet gäller till 27:e mars 2017 och leveransen sker 15:e april 2017. Notera att om du beställer fler böcker i samma order skickas de alla samtidigt.

_____________________________

Om andra tryckningen: Från och med april 2017 har Symbaroums grundbok blivit uppdaterad i samband med nytryck. Det är fortfarande samma bok, samma regler, samma spel men texten har språkbearbetats och blivit justerad i enlighet med erratan. Dessutom har ett tiotal bilder uppdaterats/bytts ut och introduktionsäventyret Det förlovade landet (inklusive spelexempel och exempelkaraktärer) infogats för att göra boken mer nybörjarvänlig.
_____________________________

För två decennier sedan ledde en ung drottning sitt desperata folk norrut, på flykt undan hemlandets krigshärjade och svartkonstsjuka marker. Hon slog sig till ro på den bördiga slätten söder om skogarna efter att ha fördrivit eller pacificerat de barbarfurstar som tidigare härskat där. Därefter prisade hon sin Gud, deklarerade rikets pånyttfödelse och beordrade uppförandet av ett högsäte, praktfullt nog att göra hennes nya förlovade marker rättvisa.

Kort efter ankomsten gjorde drottningens folk sina första intrång i Davokar, på jakt efter naturresurser och sökande efter rikedomar bland områdets många välbevarade ruiner. De lokala barbarstammarna och deras häxor avrådde strängt från sådana tilltag, inte enbart med hänvisning till skarpskjutande väktare, glupska vilddjur och kringströvande ärketroll. Med envishet och övertygelse hävdade de också att endast trädens rötter och ett tunt lager mylla skyddar skogens invånare från den ondska som slumrar i lövsalarnas djup – styggelser och ovärldsväsen som för länge sedan krossade Symbaroum, barbarfolkens fornstora högkultur. Men drottning Korinthia och hennes folk lyssnade inte och nu rister ondskan oroligt i sömnen.

Skogen håller på att vakna.

Rollpersonerna kan anta många skiftande uppgifter i den konfliktfyllda miljön. De kan bidra till drottningens grandiosa civilisationsbygge, alliera sig med barbarfolken i strävan att förstå och bevara skogarnas hemlighet, eller utmana områdets urgamla makter för att nå sina personliga mål. Hur de än väljer utlovas nervkittlande strövtåg genom skogsklädda ruiner, nedstiganden i avgrundsdjupa slukhål, färder längs nattsvarta vattenstråk och konfrontationer med barbarhövdingar, ärketroll och fasansväckande ovärldsväsen – allt detta och mer, i en värld där äventyret är allt!

Sagt om Symbaroum:

Vi kan lika gärna konstatera på en gång – Du kommer att vilja köpa detta rollspe.l
– Speltidningen Fenix

Symbaroum är i sin nuvarande form en sån fullträff att jag blir helt glad
– Boningen.org

Symbaroum är utan tvekan den mest fascinerande fantasyvärlden just nu. Jag kommer på typ ett dussin olika kampanjer bara efter en kvälls slarvigt läsande.
– Piruett

Symbaroum är årets spel. Ja, jag säger det redan i september, stäm mig.
– IcarusDream.se

349:-399:-


Spelarpaketet
Spelarpaketet består av Symbaroums Grundbok och Spelarens handbok. För mer information om...
545:-698:-
Törnepaketet
Med Törnepaketet får du de två första delarna i Symbaroums storslagna spelvärlds- och...
495:-648:-
Startpaketet
Startpaketet innehåller Symbaroums Grundbok, Spelledarskärm (inkl Äventyrspaket 1), dubbelsidig...
695:-896:-